Referencer

Her kan du se, hvad folk siger om mig
Esben har været med hos os i BN Autoteknik fra første stadie.
Hans håndtering af vores Google ads og Facebook har vokset i tråd med vores firma og vi føler os altid professionelt håndteret af ham.
Han forsøger altid at være proaktiv og skabe størst mulig resultat på vores bundlinje.
Vi giver ham de varmeste anbefalinger.
Brian Madsen

Mekaniker, BN Autoteknik

Vi har hos SubBook overladt alt vores annoncering på Facebook, Instagram og Google til Esben, og der er det i fuldkomment trygge hænder. Esben er enormt kompetent, behagelig at arbejde sammen med og ikke mindst til at få fat på, hvilket også betyder, at vi er i tæt ugentlig kontakt med hinanden.

Jeg kan kun anbefale at arbejde sammen med Esben.

Nicklas Bødtcher-Hansen

CEO og co-founder, SubBook

Efter at have prøvet en del markedsføringskanaler, uden effekt, blev jeg anbefalet af tage fat i Esben Bock. Siden skal jeg da lige love for, at det er gået stærkt.

Det er uendeligt svært at sælge webudvikling i disse tider, men Esben kunne nogle tricks, som ikke bare skabte traffik på mit site, men også leads.

Jeg kan kun sige, at Esben har styr på sit kram. Varme anbefalinger herfra.

Henrik

Ejer, Ribe Mediehus

Jeg har givet Esben ansvaret for Google Ads i vores forretning – i samarbejde med en anden konsulent som tager sig af de sociale medier.

Tilsammen har det vist sig at være en god kombination – da Esben sørger for trafik til hjemmeside og de sociale medier – og den anden konsulent sørger for at holde på vores gæster ved at være aktive med at svare på anmeldelser og poste relevant indhold.

Udover at sørge for trafik til hjemmeside – så er han gjort det mere målbart således, at vi kan tracke, hvor mange der i sidste ende ringer ind til os via Google Ads – og det tal har vist sig at være stigende for hver måned.

Jeg er derfor super tilfreds med Esbens indsats og kompetencer indenfor området.

Gani

Ejer, Ristorante Italiano

Esben Bock står for det meste af min markedsføring på Google, Instagram og Facebook – og det er en sand fornøjelse.

Esben har styr på det, han følger op, og han er rigtig god at sparre med.

Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Esben.

Bente Tromborg

Pilatesinstruktør, Tromborg Pilates

Vi har i Kopenhagen Fur regi brugt Esben Bock i forbindelse med SoMe annoncering, hvor Esben har afholdt en miniworkshop for os med gennemgang af de sociale kanalers utallige muligheder.

Derudover har vi brugt Esben i forbindelse med konkrete problemstillinger i forhold til eksempelvis vores business manager.

Vi har været meget glade for Esbens fleksibilitet og assistance og vil fortsat tage fat i Esben, hvis behovet melder sig.

Trine Storm

Head of Marketing & PR, Kopenhagen Fur

Vi har i Nerthus ApS overladt arbejdet med Google Ads og Facebook-opsætning til Esben. Det er tydeligt for os, at Esben følger vores sager tæt, og at det er vigtigt for ham, at hans indsats også kan ses på vores bundlinje. Han kommer løbende med forslag til forbedringer, ikke bare i forhold til de områder som han står for, men også til f.eks. hjemmeside og marketingsstrategier. Esben er desuden fleksibel og nem at få fat på. Vi kan klart anbefale Esben som en kompetent og samvittighedsfuld konsulent.
Ina Giversen

Ejer, Nerthus ApS

I E-Synergi A/S benytter vi Esben Bock til Facebook og Google annoncering. Vi er super tilfredse på begge områder, og de annoncer der kører lever i den grad op til forventningerne. Vi har oplevet en betydelig vækst, mens annonceringen er stået på. Derfor kan vi varmt anbefale Esben Bock.

Dan Holck-Hansen

Direktør, E-SYNERGI A/S

Jeg havde meget svært ved at finde rundt i ”marketingsjunglen” og det er altafgørende at have den rette sparringspartner når budskabet skal ud.

Jeg blev anbefalet at få en snak med online marketing specialisten Esben og jeg må indrømme han har styr på det!!!

Nu kommer der både leads, opkald og personlige henvendelser fra kunderne.

Ida Agar

Indehaver, Qlinique Facit

Esben har hjulpet os med opsætning og drift af vores Facebook kampagne med stor succes. Derudover kom Esben med sine forslag til forbedringer til vores Google markedsføring selvom de lå hos en anden samarbejdspartner.

Esben får en varm anbefaling for sit arbejde.

Kasper Kläning

Partner, Boxstation ApS

Vi er et team af sundhedsprofessionelle i vores eget sundhedscenter i Valby, der tilbyder professionel kostvejledning og personlig træning til vores klienter. Esben har hjulpet os med at komme i kontakt med nye klienter.

Hans arbejde har sikret os et stabilt flow af besøgende på vores hjemmeside, der har øget antallet af leads markant.

Vi kan i høj grad anbefale Esben, hvis du er på udgik efter en mand, der lytter til dine behov og sammensætter skræddersyede løsninger til din virksomhed.

Hver måned får vi opdateringer og han står altid klar til at tage et møde, når der skal implementeres ændringer i strategien.

Daniel Knaap

Ejer, KNAAP

Esbens ekspertise og erfaringer inden for SEO gør det til en leg.
Han rådgiver virkelig godt og er MEGET fair med priser. Alt er også fuldt ud gennemsigtigt.
Stor anbefaling herfra!

Julius Dyhr-Winther

Ejer, Green ApS

Vi har samarbejdet med Esben igennem de sidste to år og er meget tilfredse med vores samarbejde. Esben styrer vores Google Ads og hjælper os med SEO.

Esben har endvidere været meget behjælpelig med launch af vores nye website samt SEO-delen på dette. Vi kan varmt anbefale Esben Bock.

Majken Matzau

Ejer, MATZAU ERHVERVSPSYKOLOGER ApS

I forbindelse med opstart af psykologpraksis har jeg haft Esben Bock til at hjælpe med optimering af min hjemmeside og til at stå for google ads kampagne.

Det har været trygt og udbytterigt at have Esben til at tage sig af disse opgaver, sådan at jeg har kunnet koncentrere mig om det, jeg ved noget om, nemlig behandling.

Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Esben.

Dorte Astrup

Ejer, Psykologisk praksis ved Dorte Astrup

Esben Bock har hurtigt og effektiv løst de arbejdsopgaver, som vi har haft brug for i forbindelse med optimering, rettelser mm af vores hjemmeside, samt Facebook- og Google annoncering.

Vi har i hvert tilfælde med Esben et godt flow af løsningerne på arbejdsopgaverne og har i flere år været meget glade for samarbejdet, som fortsætter.

Rene Knudsen

Ejer, De grønne busser ApS

Esben er virkelig god til at fokusere og få skabt resultater for alle, der har brug for at blive fundet på Google eller Facebook.

Derfor samarbejder jeg med Esben omkring kunder, der skal have klar online markedsføring, som både giver mersalg og mange leads. Det er altid effektivt at hyre Esben til det.

Anette Kallesen

Tekstforfatter, Bureau P

Jeg overlader trygt min Google Ads-administration og Facebookannoncering til Esben Bock. Han er en erfarent og kompetent specialist, som jeg også henviser mine kunder til, når de skal have kvalificeret assistance til deres online annoncering. 

Desuden er Esben nem og behagelig at samarbejde med.

Rikke Ekelund

Selvstændig, Rikke Ekelund

Kompetent, erfaren og effektiv!

Esben er en one-man army når det kommer til Google Ads og Facebook marketing. Vi har været heldige at arbejde sammen Esben i op til flere sammenhænge, og det er samme mønster hver gang: Pålidelighed, effektivitet og gode og målbare resultater!

De bedste anbefalinger herfra til Esben Bock!

Laust Kehlet

CEO, KH online

Vi har arbejdet sammen med Esben over de sidste 3 måneder, hvor han har haft ansvaret får at få vores Google Ads op at stå og få styr på SEO på siden.

Det har han klarer med en seriøs og struktureret tilgang. Det er gået over al forventning.

Jim Rolighed

Ejer, Reklamedimser ApS

Hos Framesandgear har vi med succes anvendt Esben til at opsætte og styre vores Google Ads samt Meta annoncer.

Det har været en god proces, hvor vi sammen har udvalgt de rette markeder, lagt en strategi og løbende fulgt op. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.  

Kristoffer Lerche

Ejer, Framesandgear ApS

Det tog lige præcis 2 dage, før det første lead ramte min inbox. Esben Bock har specifikt hjulpet mig med at skabe en relativt automatiseret lead maskine. Hvilket har givet mig tid og plads til at fokusere på det jeg virkelig brænder for.
Andreas Mouritzen

Ejer, Online psykolog WWPsychologist

Vi har arbejdet sammen med Esben i en periode i forhold til online marketing af vores webshop, hvor vi sælger sikkert undertøj til urininkontinens. Esben har vist sig at være kompetent, kreativ, analytisk, effektiv, erfaren, innovativ, resultatorienteret, strategisk, dedikeret, engageret, proaktiv og pålidelig. Derfor kan vi til hver en tid anbefale ham som leverandør.

Mette Buchhave

Ejer, 444 studios ApS

Hos CP Bådformidling forsøgte vi med digital annoncering på egen hånd, hvilket ikke gav de store resultater. Efter at Esben er gået igang, har vi kunnet fokusere på det, vi er bedst til. Esben er yderst kompetent og giver hurtigt respons ved spørgsmål. Vi får god vejledning til optimering af hjemmesiden, annoncering og meget mere. Vi har anbefalet Esben til flere virksomheder og vil fortsætte med dette.

Christian Permin Magnussen

Ejer, CP Bådformidling